BrainRx Program

Ez a tudományosan igazolt program az alapvető kognitív készségek fejlesztésére fókuszál,

hogy a tanulási nehézségek gyökereit kezelje

A program különösen hatékony ADHD, diszlexia, figyelemzavarok, és egyéb tanulási zavarok esetén​. A BrainRx-agytréninggel lehetséges a kognitív képességek fejlesztése, például a memória fejlesztése és a koncentráció fejlesztése.

Az agytréning segíthet:

  • Tanulási zavarral küzdő diákoknak
  • Olvasási problémával és diszlexiával küzdőknek
  • Figyelemproblémák és ADHD esetén
  • Magasan funkcionáló autistáknak
  • Iskola-előkészítősöknek és első osztályosoknak
  • Egyetemista hallgatóknak
  • Azoknak, akik versenyelőnyt akarnak szerezni
  • Dolgozó felnőtteknek
  • Nyugdíjasoknak
  • Traumás agysérülésből való felépülés során

A program jó híre, hogy 3-4 hónap alatt elvégezhető, és az eredmények lenyűgözőek!

Legyen szó memória, szövegértés vagy koncentráció fejlesztéséről, ezek csak tünetek – mi a fluid intelligenciában keressük meg a tanulási nehézségek gyökereit!

A fluid intelligencia fejlesztése a gyakorlatban a koncentráció, a szövegértés és a memória, valamint a
tanulási nehézségek javítását jelenti, függetlenül a tananyagtól.

Célunk a hatékony tanulás elősegítése, a tanulási nehézségek teljes megszüntetése, és a hosszú távú eredmények biztosítása a képességfejlesztés során.

Az egri Tanulási Központunkban előzetes felméréshez illesztett tréninget kínálunk. Minden tanulót egy mellé rendelt tréner személyesen segít interaktív és bizalmi légkörben. A BrainRx agytréning látványos fejlődést eredményez a koncentráció, a munkamemória, a vizuális és auditív feldolgozás, a feldolgozási sebesség, a logikai gondolkodás, a hosszú távú memória, valamint áttételesen az olvasási és matematikai készségek területén.

Hogy melyik kognitív területeken milyen fejlesztésre van szükség, un. GIBSON teszttel állapítjuk meg.
A Gibson-teszt segítségével mérjük fel a tanulási zavarok valódi okát és illesztjük mértani pontossággal az egyén állapotához a BrainRx-programot.

A BrainRx tréning az Egyesült Államokban jött létre hosszú évek kutatómunkájának eredményeként,
több száz szakember közreműködésével. A BrainRx módszer megalkotója, Dr. Ken Gibson. A tréning magas értékű kutatási eredményekkel és kimagasló hatásfokkal rendelkezik, jelenleg a világ legerősebb kognitív programja! Központunk szakmai támogatója Dr. Bohács Krisztina, nemzetközileg elismert gyermekpszichológus, intelligenciakutató.

Ez az agytréning célzottan és személyre szabottan erősíti a gyengén fejlett kognitív képességeket. A program összesen 145 órás, melynek felét egy szakképzett trénerrel végzett egyéni foglalkozások, másik felét pedig a tréner személyes jelenlétében végzett számítógépes, digitális programok alkotják. Igény esetén a program hosszabbítható..

A BrainRx tréning során minden gyermekkel egy dedikált, képzett szakember foglalkozik. A hatékonyság és eredményesség érdekében a BrainRx agytréning rendkívül intenzív, heti minimum 5-6 órás aktív "edzést" igényel. Természetesen nem egy edzőteremben, hanem egy kifejezetten erre a célra berendezett tanulási központban.

Kérdés esetén szakembereink állnak rendelkezésére a +36-30-243-1713  telefonszámon!

 

Tudományos alátámasztás

  • A világ minden részén, minden egyes tréninghez tartozik bemeneti és kimeneti mérés. 2021-ben több,
    mint 101 ezer személlyel végzett több mint 7,5 millió tréning alkalom adatai álltak rendelkezésre.
  • A BrainRx agytréning legnagyobb értéke abban rejlik, hogy azonosítja és megszünteti a tanulási zavarok kiváltó okait, így a probléma gyökerét célozza meg.
  • A tréning erősíti a képességeket és kiküszöböli a gyengeségeket. Az eredmény a könnyebb, hatékonyabb tanulásban és az értő olvasásban mutatkozik meg, függetlenül attól, hogy milyen tantárgyról vagy kihívásról van szó.
  • A diákok nagyon hamar, a tapasztalatok alapján már a tréning 2/3-ánál tapasztalják a BrainRx
    agytréning előnyeit, a fejlesztés módszere viszont már az első alkalmaktól jelentősen növeli a
    motivációjukat.
  • A BrainRx módszerrel átlagosan fele annyi idő alatt kétszer olyan eredményeket érünk el, mint a jelenleg elérhető korrepetálási és olvasási programok.
  • A jobb jegyek, a növekvő önbecsülés és az erősödő önbizalom csak néhány példa arra, amit a diákok és szüleik megtapasztalnak. 
  • Egy 145 órás program akár 15-20 IQ ponttal, illetve átlagosan 3,6 mentális életévvel is javíthat a kiinduló állapothoz képest. A diagnosztikai kategóriák szerinti javulásokat az alábbi pdf megnyitásával tanulmányozhatja.